Όλες οι κατηγορίες
EN

   

Η Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα, την παραγωγή και τις πωλήσεις υγιεινών φυτικών εκχυλισμάτων. Είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εκχυλίσματος ginseng, schisandra και εκχυλίσματος δεντρολίβανου παγκοσμίως.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στον όμορφο ποταμό Yiyang Zijiang - Ζώνη Οικονομικής Ανάπτυξης Changchun, με συνολική έκταση κατασκευής άνω των 10,000 τετραγωνικών μέτρων. Επί του παρόντος, διαθέτει πολλαπλές γραμμές παραγωγής φυτικών εκχυλισμάτων με ετήσια παραγωγική ικανότητα άνω των 500 τόνων.

Η ποιότητα είναι η ψυχή μιας επιχείρησης. με την βασική επιχειρηματική πολιτική της «Τεχνολογία Δημιουργεί Αξία, Επαγγελματική Ποιότητα Χύτευσης», η Nuoz έχει καθιερώσει ένα αυστηρό σύστημα διασφάλισης ποιότητας και παρακολούθησης υπηρεσιών ποιότητας. Έχει περάσει FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC και άλλες διεθνείς έγκυρες πιστοποιήσεις. Μεταξύ αυτών, η Nuoz Biotech είναι η πρώτη εταιρεία στην Κίνα που έλαβε πιστοποίηση βιολογικού δεντρολίβανου.

Για τον καλύτερο έλεγχο της ποιότητας και την πραγματοποίηση της ιχνηλασιμότητας των προϊόντων. Η Nuoz Biotech επισκέφτηκε μια σειρά από φυτείες TCM και ερεύνησε τις συνήθειες ανάπτυξης διαφόρων κινεζικών φαρμάκων. Ο Nuoz δημιούργησε μια βιολογική βάση δεντρολίβανου στο Χουνάν και μια βιολογική βάση σχισάντρα στο Τζιλίν. έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1,000 στρέμματα βάσεις φύτευσης δενδρολίβανου και περισσότερα από 4,000 στρέμματα βάσεις φύτευσης σχισάνδρας.

Η Nuoz Biotech εστιάζει στην ολοκληρωμένη λύση φυτοφαρμάκων, πλαστικοποιητών, βαρέων μετάλλων και PAH και άλλων επιβλαβών υπολειμμάτων σε φυτικά εκχυλίσματα, παρέχοντας ασφαλή, υγιεινά και φυσικά προϊόντα για όλη την ανθρωπότητα.

Καυτές κατηγορίες